Facebook

TérképRendezvényszervezés

A rendezvényszervezés számos területre bontható, amelyekből mi az alábbiakat vállaljuk magas színvonalon, több éves szakmai tapasztalatunk birtokában:

 • Magánrendezvény szervezés
  Családi, rokoni ünnepségek (szülinap, évforduló, stb.), bulik lebonyolítása.
 • Esküvő szervezés
  Noha a magánrendezvények közé tartozik, de az esküvő szervezés mára már önálló ágazattá nőtte ki magát az eseményhez kapcsolódó specifikus elvárásokkal, igényekkel. A lakodalmas sátor kölcsönzéstől a vendéglátás (catering) biztosításáig mindennemű feladatot nyugodtan ránk bízhat esküvője megszervezésével kapcsolatban.
 • Céges rendezvény szervezés, családinap szervezés
  Külső és belső céges események, ünnepségek, partnertalálkozók, konferenciák, stb. megszervezése, családinap szervezés igény szerint.
 • Fesztivál szervezés
  Nagyszabású koncert, több napos eseménysorozat, fesztivál szervezés teljes körűen.

Vegye igénybe rendezvényszervezés szolgáltatásunkat!

Esküvő velünk

Az ember életének egyik legfontosabb célja a saját lelki társának megtalálása, annak a partnernek a felkutatása, akivel leélheti életét, megoszthatja örömét és bánatát és akinek támogatására mindig számíthat. Ha a kutatás sikerrel járt, illik megünnepelni egy világraszóló esküvővel. Azonban, hogy ez az ünnepség valóban felejthetetlen legyen, érdemes profi kezekbe adnunk az irányítást. Tegyen így Ön is és bízza ránk élete legboldogabb napjának megszervezését!

Cégünk különböző típusú és méretű rendezvények szervezésével foglalkozik, melyek között az esküvők lebonyolítása kitüntetett figyelmet kap. Miért pazarolná idejét a részletek kidolgozására, amikor az a mi dolgunk? Nálunk mindent egy helyen megtalál, hiszen ha ránk bízza esküvőjét, gondoskodunk a helyszínről, de akár szabadtéri esküvőhöz sátrat is biztosítunk, illetve gondoskodunk a cateringről, mely az egyik legkényesebb pontja a rendezvényszervezésnek.

Ne fájjon a feje a szervezés miatt, mert profi és tapasztalt rendezvényszervezőink leveszik válláról a terhet, hogy Ön kipihenten és elégedetten állhasson az oltár elé! Szervezze esküvőjét velünk és tegye emlékezetessé élete nagy napját!